Anason esansiyel yağı, spazmları rahatlatmaya yardımcı olan sakinleştirici ve yatıştırıcı bir etkiye sahiptir. Anason üstün balgam söktürücü özelliklere sahip bir bitkidir ve bu nedenle astım ile birlikte öksürük tedavisinde harikalar yaratır.
Anason (Pimpinella anisum), maydanozgiller familyasına ait, kendine has tatlı ve hafif baharatlı aromasıyla tanınan bir bitkidir. Antik çağlardan bu yana hem mutfaklarda hem de geleneksel tıpta geniş bir kullanım alanına sahiptir.
İçerik: %100 doğal anason tohumu.
Kullanım Alanları: Çay, tatlılar, ekmekler, likörler (örneğin rakı) ve çeşitli yemeklerde aroma verici olarak kullanılır.
Anason çayı hazırlamak için 1 tatlı kaşığı ezilmiş anason tohumunu 1 bardak sıcak suda 5-10 dakika demleyerek tüketebilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.